Coş cumpărături
0 obiecte
 
Producători
 
Oferte Speciale
TULIPA Maro TULIPA Maro
45,00Lei 35,00Lei
Exotica MANSON Exotica MANSON
60,00Lei 50,00Lei
SOFLENS NATURAL Platinum (Gri) SOFLENS NATURAL Platinum (Gri)
95,00Lei 65,00Lei
Exotica SPIRALA ROSIE Exotica SPIRALA ROSIE
60,00Lei 50,00Lei
DISCON DISCON
49,00Lei 30,00Lei
ROSU Intens ROSU Intens
60,00Lei 50,00Lei
J101 Albastru J101 Albastru
45,00Lei 40,00Lei
 
Recomandări
TULIPA Maro TULIPA Maro
45,00Lei 35,00Lei
White BLIND SCREEN White BLIND SCREEN
66,00Lei
Illusion Verde Illusion Verde
60,00Lei 45,00Lei
Dolly Eye Verde Dolly Eye Verde
60,00Lei
SOFLENS NATURAL Pacific SOFLENS NATURAL Pacific
95,00Lei
G206 Gri G206 Gri
55,00Lei
 

Solutie intretinere 120

Solutie intretinere 120
Click pentru mărire

Preţ: 17,00Lei
Stoc: În Stoc
Model: 120 ML
Producător: Piiloset
Rating Mediu: Fără Rating

Solutie de curatare/pastrare pentru lentile de contact tari si moi, ambalata in flacon de plastic de 120 ml, suficient pentru aproximativ 30 de folosiri, vine fara suport pentru pastrarea lentilelor.
Este flacon recomandat celor care folosesc mai rar lentilele de contact, sau celor care doresc sa calatoreasca, si au nevoie de un recipient de mici dimensiuni.
Solutia trebuie aruncata dupa 4 luni de la desigilare, chiar daca n-a fost folosita complet.

 

Creată pentru curățarea, îndepărtarea proteinelor, dezinfecția, păstrarea și clătirea tuturor lentilelor de contact moi și din silicon hidrogel.
Excelentă eficacitate în dezinfecție

BioSoak este o soluție de îngrijire foarte eficiantă și sigură. Efectul de dezinfecție este bazat pe o conlucrare de excepție între dezinfectant și agentul biologic de curățare. Curăță eficient depunerile de pe lentile, cum ar fi de proteine și lipide.

Agent biologic de curățare delicat și unic

Agentul biologic de curățare facilitează și îmbunătățește acțiunea dezinfectantului. Creat de Piiloset, agentul biologic de curățare care nu afectează mediul înconjurător este utilizat doar în produsele de îngrijire Piiloset. Agentul special biodegradabil și compatibil cu țesutul alunecă pe ochi fără a cauza iritații ale ochiului sau pielii. Mai mult decât atât, în apă nu provoacă nicio deteriorare vreunui organism viu și nu lasă niciun reziduu chimic.

BioSoak, care nu afectează mediul înconjurător, se potrivește ochilor sensibili

Concentrația de ingrediente active este determinată optim la un nivel minim. Comparat cu agenții activi sintetici de suprafață, agentul de curățare biologic funcționează foarte eficient într-o concentrație extrem de scăzută.

Analizat de specialiștii Federației Finlandeze de Astm și Alergii, BioSoak este confirmat că nu conține ingrediente iritante în general, și are voie să folosească "Eticheta Non-Alergic". Acest drept a fost permis doar produselor Piiloset. BioSoak nu conține ingrediente de origine animală și nu este testat pe animale.

Nu afectează mediul înconjurător

Dezvoltat și creat într-un mod de mediu înconjurător nepoluant, soluția biodegradabilă BioSoak nu cauzează nicio deteriorare vreunui organism viu în apă. Întregul proces de producție este în conformitate cu respectul pentru natură.

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastră:


Recenzia dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!

Rating: Rău            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos: