Coş cumpărături
0 obiecte
 
Producători
 
Oferte Speciale
Exotica ATOMIC Exotica ATOMIC
60,00Lei 35,00Lei
REINE Negru-Galben REINE Negru-Galben
60,00Lei 55,00Lei
Exotica FOC Exotica FOC
60,00Lei 50,00Lei
SOFLENS NATURAL Platinum (Gri) SOFLENS NATURAL Platinum (Gri)
95,00Lei 65,00Lei
Illusion Verde Illusion Verde
60,00Lei 45,00Lei
Buze Sexy 3 (tatuaje temporare) Buze Sexy 3 (tatuaje temporare)
24,00Lei 12,00Lei
Exotica SPIRALA ROSIE Exotica SPIRALA ROSIE
60,00Lei 35,00Lei
 
Recomandări
White BLIND SCREEN White BLIND SCREEN
66,00Lei
G206 Gri G206 Gri
55,00Lei
Dolly Eye Verde Dolly Eye Verde
60,00Lei
Illusion Verde Illusion Verde
60,00Lei 45,00Lei
TULIPA Maro TULIPA Maro
45,00Lei 35,00Lei
SOFLENS NATURAL Pacific SOFLENS NATURAL Pacific
95,00Lei
 
Cele mai vândute
 

Solutiile de curatare Piiloset

Creată pentru curățarea, îndepărtarea proteinelor, dezinfecția, păstrarea și clătirea tuturor lentilelor de contact moi și din silicon hidrogel.
Excelentă eficacitate în dezinfecție

BioSoak este o soluție de îngrijire foarte eficiantă și sigură. Efectul de dezinfecție este bazat pe o conlucrare de excepție între dezinfectant și agentul biologic de curățare. Curăță eficient depunerile de pe lentile, cum ar fi de proteine și lipide.

Agent biologic de curățare delicat și unic

Agentul biologic de curățare facilitează și îmbunătățește acțiunea dezinfectantului. Creat de Piiloset, agentul biologic de curățare care nu afectează mediul înconjurător este utilizat doar în produsele de îngrijire Piiloset. Agentul special biodegradabil și compatibil cu țesutul alunecă pe ochi fără a cauza iritații ale ochiului sau pielii. Mai mult decât atât, în apă nu provoacă nicio deteriorare vreunui organism viu și nu lasă niciun reziduu chimic.

BioSoak, care nu afectează mediul înconjurător, se potrivește ochilor sensibili

Concentrația de ingrediente active este determinată optim la un nivel minim. Comparat cu agenții activi sintetici de suprafață, agentul de curățare biologic funcționează foarte eficient într-o concentrație extrem de scăzută.

Analizat de specialiștii Federației Finlandeze de Astm și Alergii, organizație de sănătate non-profit, BioSoak este confirmat că nu conține ingrediente iritante în general, și are voie să folosească "Eticheta Non-Alergic". Acest drept a fost permis doar produselor Piiloset. BioSoak nu conține ingrediente de origine animală și nu este testat pe animale.

Federation, a non-profit health organization, and must be found free from generally irritating or allergenic ingredients. Allergy Label ensures that also people with sensitive eyes can safely use our products.

Before granting the label, the product is thoroughly evaluated by third party specialists, health care professionals and chemists. The Allergy Label ensures that also people with sensitive eyes can safely use Piiloset products.

Nu afectează mediul înconjurător

Dezvoltat și creat într-un mod de mediu înconjurător nepoluant, soluția biodegradabilă BioSoak nu cauzează nicio deteriorare vreunui organism viu în apă. Întregul proces de producție este în conformitate cu respectul pentru natură.

Înființată în 1978, Finnsusp este un producător privat și engrosist de servicii complete în domeniul opticii medicale.

Finnsusp dezvoltă și produce soluții de întreținere pentru lentile de contact, produse pentru îngrijirea ochilor – de asemenea și pentru animale de companie – și lentile individuale de ochelari FreeForm. În special pe piața finlandeză, produsele sunt comercializate sub marca Piiloset.  Cercetarea - dezvoltarea, precum și producția au loc în propriile fabrici din Finlanda.

Produsele sunt exportate în peste 30 de țări din Europa, Africa de Nord, America de Sud și Orientul Mijlociu.